【有料爆】胡杏兒試過咀完黃浩然即嘔 王祖藍被打造成「偽林峯」自覺難頂

2022年08月09日07:00

胡杏兒為無綫綜藝節目《有個閨密叫祖藍》做嘉賓,講到多年前出碟的趣事,王祖藍大爆原來當年公司將他包裝成「林峯」:「當年我同林峯同一間唱片公司,我都好奇怪,佢哋整長咗我對腳,又磨咗我啲皮,真係當咗我係林峯咁Sell。」

From:微博/點新聞dotdotnews

被問到「最驚收到邊個TVB藝人朋友嘅電話」時,胡杏兒不知怎樣回答,王祖藍竟突然將李思捷拉落水︰「有冇討厭嘅人?李思捷嗰啲呢?」胡杏兒即大笑︰「佢唔會打電話畀我!」

講到「最差一次接吻戲經驗」,胡杏兒大爆:「我記得係拍《當狗愛上貓》,嗰場戲其實冇乜嘢,但我唔知係個胃唔舒服定點,錫完之後我當場嘔。」而當日這場戲的對手就是黃浩然。

胡杏兒最不滿意自己在《衝上雲霄》的表現︰「第一次戲分咁重,我嗰時真係唔知自己做緊乜,因為第一次覺得自己要有角色嘅鋪排,我覺得好迷惘同好驚,所以永遠回望番都覺得自己可以做得更好。」

From:微博/點新聞dotdotnews

From:微博/胡杏兒

From:微博/胡杏兒

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽