【又抽水】陳凱琳細佬晒與爸爸合照 林作賭100萬要求驗DNA證父子關係

2022年06月20日22:52

陳凱琳(Grace)與龍鳳胎細佬Derek一向擁混血兒外貌,不時被網友質疑血統,日前正值父親節,Derek就晒出與爸爸的合照,由於Derek的膚色比起爸爸深色得多,再加上本來就很像混血兒的外貌,一時成為網友焦點。

而愛抽水的林作,見狀即揚言願意用100萬向Derek發出挑戰:「本人願意用100萬港幣向Derek Chan not Cheung 發出挑戰:俾你一條毛俾我。同埋你老豆一條毛。如果DNA比照證實你地係父子,我俾100萬你。如果唔係,順便比照係咪有印巴血統。順便咋,純八卦,驗到冇嘅我都俾100萬你。冇他,純碎之前嗰個Derek俾咗我一百萬零用錢冇錠使。同埋真心好奇及堅信不移。Derek,你願意接受挑戰嗎?」

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jolam 林作(@jolamchok)分享的貼文

陳凱琳(Grace)與龍鳳胎細佬Derek一向擁混血兒外貌!

From:微博/瓜田醬

From:微博/娛樂News

From:微博/娛樂News

From:微博/娛樂News

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽