【谷胸上陣】陳詩欣對Elsa裙一見鍾情 臨時決定婚禮著

2022年05月26日07:00

陳詩欣去年十月下嫁圈外男友陳爾正(Joshua),結婚半年有多終於收到婚禮當日的相片,她即開心分享結婚當日穿著的其中一條谷胸晚裝,原來是《冰雪奇緣》中Elsa的裙子,而且更是婚禮前幾天對裙子一見鍾情,才臨時決定要穿。原本也有擔心穿起來效果不佳,幸好最後也成功在結婚當日做一日公主:

「雖然結咗婚已經過咗半年,但係最近才收哂所有相片,所以要同大家隆重介紹!這條迪士尼公主Elsa的晚裝裙,還記得上年結婚前幾天,我去了迪士尼系列發佈會,第一眼已經看中了這條裙,一完咗活動立即send message給設計師:「我可唔可以結婚着呢一條裙?」他一口答應,重點*結婚是在幾天後* 所以我第二日立即去店內試衫,試完之後我又突然諗,會唔會自己着得唔好睇影響到條裙,跟住我又無端端打俾佢問意見🤣 多謝你給我這個信心,雖然我不是公主,但令我結婚當天變成公主一天。」

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽