【無工人幫手】孫慧雪收工洗衫至凌晨兩點 堅持抽空鍛煉:做到一殼眼淚

2022年05月26日07:00

孫慧雪日前擔任節目《日日媽媽聲》的嘉賓,大談湊仔經,指老公是放任型爸爸,有次老公帶囝囝去主題樂園,玩完回家後說剛才囝囝走失了,孫慧雪聞言即很緊張,但老公若無其事地說:「男仔嚟架嘛,佢識自己返嚟搵我啦,依家咪喺度囉!」

孫慧雪Snow:分享下拍攝花絮先~~
最開心有靚仔拍檔 @mr.adampak
多謝 Zeva Hair Spa
🤣🤣 http://t.cn/A6XzheK6 ​
-- 孫慧雪Snow

From:微博/孫慧雪Snow

近日孫慧雪沒有工人幫忙,家務和接送囝囝全部親力親為,收工後更洗衫洗到凌晨兩點。雖然行程密麻麻,但是仍堅持健身Keep fit,少啲毅力都不行。她貼出做gym鍛煉的相片,坦言沒有工人姐姐,真係做到一殼眼淚:「雖然尋日經過咗一日, 頗為艱辛嘅攝影旅程🤣🤣 返到屋企, 我仲自己洗衫洗到凌晨兩點, 因為全部衫都係沙泥同蝶豆粉🙈 不過今日送完小朋友返學之後, 仍然繼續堅持去鍛鍊自己, 我相信堅持總會成功! 多謝教練Colman嘅督促!! 我會再俾多啲心機㗎啦🙈 #沒有工人姐姐的第十天 #做到一殼眼淚 #仍然堅持鍛煉 #但經常覺得肚餓」

孫慧雪Snow:見到你咁開心,媽媽幾辛苦都抵!

#尋日迪迪尼重開第一日
#爸爸即刻book位去
#我仲要做完workout再去
#雖然好攰但好滿足
#好耐冇見過Riley仔咁開心興奮 http://t.cn/A66k58dc ​
-- 孫慧雪Snow

From:微博/孫慧雪Snow

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽