【隨時卸貨】洪永城生日滿足老婆願望 梁諾妍送孕肚當禮物

2021年12月07日07:00

洪永城與梁諾妍今年七月結婚時宣佈雙喜臨門,婚後兩人繼續恩愛,經常耍花槍放閃。洪永城日前38歲生日,兩公婆去南丫島睇日落慶祝,夠晒浪漫。不過他卻踢爆行程安排其實全為滿足老婆:「日好開心,雖然自己生日,但好似幫人慶祝一樣,佢話好耐冇去過南丫島、佢話好想試嗰間泰式餐廳、佢話想去戶外影吓相睇吓日落、佢話想食芝士蛋糕、點都好,最緊要佢滿足我就滿足。」

洪永城問梁諾妍要生日禮物時,她亦即神回覆:「我問佢我份禮物呢?佢話咪俾咗你囉 (跟住指住個肚。)of course, love you 😍 Happy birthday to me」

Tony洪永城:今日好開心,雖然自己生日,但好似幫人慶祝一樣,佢話好耐冇去過南丫島、佢話好想試嗰間泰式餐廳、佢話想去戶外影相睇日落、佢話想食芝士蛋糕、點都好,最緊要佢滿足我就滿足。

我問佢我份禮物呢?佢話咪俾咗你囉 (跟住指住個肚。)of course, love you 😍

Happy birthday to me 🎁🎁🎁🎁
-- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

梁諾妍亦留言:「係你生日,係你陪我行南丫島,陪我食海鮮炒飯雪糕泰國餐廳同蛋糕,仲要扶住我陪我慢慢行。@guruhung生日快樂辛苦你啦,你份禮物仲on the way,你等多陣就收到架啦」。今個月就是她的預產期,日前她已收拾好「走佬袋」,以便隨時入院「卸貨」。

From:微博/Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

微博香港娛樂:【【Baby Shower玩換尿片】#梁諾妍#紮噴泉頭扮巨嬰 與@Tony洪永城 一齊啜奶嘴】梁諾妍目前已懷孕9個月,這天與洪永城一起舉行Baby shower,與一大班朋友一齊慶祝。Baby Hung尚未出世,已經收到大量禮物,萬千寵愛在一身。活動上眾人齊齊返老還童扮BB,梁諾妍紮起噴泉頭,與洪永城一起啜奶嘴,其他朋友亦戴上口水肩,化身巨嬰。
為了讓洪永城做好做爸爸的準備,朋友們貼心安排「玩屎」環節,大玩換尿片。雖然梁諾妍未有公佈BB性別,不過見現場充滿粉紅色,網民都猜她佗的是B女!
-- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

Tony洪永城:一家人最緊要齊齊整整,中秋節快樂🎑😃。 ​ -- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽