【萬千星輝賀台慶】股價創上市新低 曾志偉許濤有信心:TVB返咗嚟喇

2021年11月20日07:00

無綫電視《萬千星輝賀台慶》於星期五晚舉行,完騷前身為總經理(節目內容營運)的曾志偉,出來多謝台前幕後以及觀眾支持。

From:微博/娛樂lovelove2017

From:微博/娛樂lovelove2017

From:微博/娛樂lovelove2017

TVB官方微博:#萬千星輝賀台慶2021# 汪明荃獲頒「TVB50年金禧服務大獎」
今年嘅《萬千星輝賀台慶》嚟到尾聲,志偉哥上台致詞,更趁台慶大好日子為服務TVB超過50年嘅汪阿姐汪明荃頒發「TVB50年金禧服務大獎」,為今年嘅《萬千星輝賀台慶》畫上圓滿句號!

#TVB# #2021TVB台慶
-- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

 

他更特意多謝汪明荃,:「要代表TVB多謝一個人,呢個人係TVB 嘅寶,係我哋TVB 嘅靈魂,60年無間斷服務,亦係我哋嘅領軍人物,佢就係汪阿姐!」更由主席許濤頒發50年金禧大獎給汪阿姐。阿姐表示:「好驚喜,多謝TVB畀我咁多機會,多謝觀眾畀我嘅支持同鞭策。」

節目結束,一如過往安排行政人員與藝員大合照。主席許濤特別向藝員致謝,說身邊的嘉賓、公司董事也跟他說:「TVB返咗嚟喇!」他表示以後公司會更好,說管理層與行政人員也多謝員工的付出。

黃家粟米:#黃智雯[超話]# 【視頻】大台生日之仙女飛天大成功!!!克服了耳水不平衡手臂都淤青但是仍然獻出了完美演出!你真的好棒!!![淚][淚][淚]你永遠是我們的驕傲啊啊啊!!!@黃智雯Mandy -- 黃家粟米

From:微博/黃家粟米

 

曾志偉就表示,今次台慶代表未來方針:「希望有更多新人出嚟,後生一輩在成長路上。頒獎給阿姐(汪明荃),因為她是榜樣,她的專業是無人能及。」

雖然管理層對前景有信心,不過TVB母公司電視廣播(0511)股價續創上市30年以來新低,星期五一度瀉近3%,低見5.18元,收報5.22元,市值跌穿23億元。

TVB官方微博:【萬千星輝賀台慶2021】俊美型男齊獻技
一眾男藝員男歌星苦練多時,以才藝表演為TVB送上生日祝福!特色手舞、花式體操、高難疊羅漢、仲有金曲演唱,你最鍾意邊一Part?

#TVB# #2021TVB台慶# #tvb男明星台慶營業有多拼#
-- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

VWOIFC_VincentWong:#王浩信[超話]# 【11.19 #萬千星輝賀台慶# 紅地毯】

今天VINCENT好帥呀[愛你][愛你][愛你]
大家有看嗎?

@王浩信
-- VWOIFC_VincentWong

From:微博/VWOIFC_VincentWong

 

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽