On仔遭Jase強吻 嚇親媽咪

2021年11月16日03:00
C AllStar前晚在九展開騷,熱爆全場。

【星島日報報道】C AllStar前晚在九展開騷,獻唱《還有48小時》因MV基味濃,現場粉絲高呼「咀佢!」,豈料Jase真的突然出擊咀身邊On仔,引起全場尖叫。On仔指當晚媽媽及二家姐有來捧場,並特別選唱《家書》送給媽媽,及唱《記住我們》送給已故藝人陳積榮女友Lillian。騷後受訪時,On仔被問遭Jase突襲親嘴有否嚇親媽媽?Jase笑說:「剛才在後台Auntie真係冇望過我一眼,對唔住On媽!」On仔則說:「我媽好開放,OK的。」他解釋本身在MV中,釗峰逐一錫大家,「頭先諗住玩吓,點知佢突襲咀埋嚟!」Jase則笑指下次咀埋阿King便集郵成功。

音樂會上,四子上演攞組合金獎畫面,釗峰指大家自high,若有獎會開心,On仔則希望可上台唱歌給大家聽,但要獲獎才有機會。至於今年組合獎,安仔直言多競爭,但不可用「敵」形容,大家是開心參與。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽