【加大碼張秀文?】林盛斌得戚扮女僕:如果我去參選香港小姐…

2021年07月15日07:00

林盛斌(Bob)之前與張秀文主持綜藝節目時不時扮鬼扮馬,曾經扮過《海賊王》的路飛、《我們這一家》的花師奶和《櫻桃小丸子》的花輪同學等,「成功」令角色崩壞,令人哭笑不得。

微博香港娛樂:【【火都嚟!】兒子讚「Uncle陸永」最靚仔 林盛斌:請問你用咩賄賂佢】@Bob林盛斌 與太太Peral結婚14年,兩人育有三女一子。Bob不時都會在社交網,分享他與子女相處的點滴。日前他就在社交網,貼出一條短片,見到Bob一臉驚訝地問兒子Jaye:「你講多次,你話邊個最靚仔?」Jaye貼向鏡頭回答:「Uncle@農夫陸永 。」Bob不禁失笑起來,更留言問:「陸先生,請問你用咗啲咩去賄賂佢?」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

這天Bob上載了一張造型照,今次他戴上粉紅色假髮,著裙扮女僕:「如果我去參選香港小姐,又或者參加女團比賽,其他人根本唔使玩。」有網民稱造型似加大碼張秀文、睇到拳頭硬,亦有人大讚他好索。胡定欣直指:「其他人即刻退選。」陳敏之就好正面:「親家你一定贏硬啦!」

Bob林盛斌:如果我去參加香港小姐,
其他人根本唔使玩。 ​ -- Bob林盛斌

From:微博/Bob林盛斌

Bob林盛斌:即係咁嘅,其實我係扮城城,
但係好多留言話係似......叻哥。

大家話嘞,似邊個多啲? ​ -- Bob林盛斌

From:微博/Bob林盛斌

Bob林盛斌:今晚係今輯《你又估我唔到》第十集,
亦係暫時最後嘅一集,放心放心,
其實我哋仲有幾集,不過仲未出街,
我哋會好快搵一個時段播俾大家睇。

記得等陣十點半捧嚇場啦,呢集都幾好笑㗎! ​ -- Bob林盛斌

From:微博/Bob林盛斌

From:微博/Bob林盛斌

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽