【妹妹愈來愈瘦】兩姐妹同框合照 湯洛雯:唔想同你影相
2021年05月17日13:38

湯洛雯(靚湯)剛過了其34歲生日,日前胞妹湯樂瑤為她親手整了生日蛋糕,令她非常感動,靚湯分享二人的照片,留言勸妹妹不要減肥:「發覺 @cassandretong 好耐冇出現過,就upload下佢啲新相啦,唔該唔好再減肥,就嚟瘦到唔認得你,同埋唔想同你影相 (呢句先真),但係多謝你整嘅蛋糕,好味道。」

不少網友大讚湯樂瑤愈來愈美,叫她快點入行。

From:微博/時上時時上

八組兔區長:娛樂圈中有不少靚女,但是像湯洛雯這樣,整家都是高顏值就不多了。

早前湯洛雯曬出一家人的合照,見她一家四口男帥女美,十分養眼。妹妹湯樂瑤的美貌完全不輸姐姐。雖然湯洛雯一直以美貌出名,但是她的身材似乎就有點飄忽不定了,偶爾就會被媒體爆出她「發福」的照片。

但妹妹湯樂瑤則不同,臉蛋漂亮的同時身材也好的不得了,一雙長腿格外吸睛,不少網友都留言大讚她比姐姐還有氣質!

大家覺得靚湯和妹妹哪個更漂亮呢? -- 八組兔區長

From:微博/八組兔區長

From:微博/八組兔區長

From:微博/八組兔區長

埋堆堆:#堆仔快訊# | @RoxanneTong湯洛雯 與妹妹湯樂瑤雖然年紀相差10年,但二人姐妹情深!近日,靚湯妹妹慶祝23歲生日,廿四孝家姐為壽星女親自下廚,務求令妹妹生日能享受公主般的待遇[偷笑]靚湯在社交網站曬出兩姐妹合照,甜美十足,名副其實最索姐妹花![舔屏]#湯洛雯[超話]# #埋堆堆# ​ -- 埋堆堆

From:微博/埋堆堆

From:微博/埋堆堆

From:微博/埋堆堆

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽