【新造型】洪永城剷skinhead 擔心髮線後移
2021年05月05日07:00

洪永城為拍新劇《凶宅清潔師》改變髮型,剪頭髮剷成平頭。他收集了大家對新髮型的評價,似乎意見兩極:「原來我skinhead都......我今日聽到嘅反應係:你都幾似㗎仔喎;一休和尚你好;原來你個頭都幾大㗎喎」。

Tony洪永城:原來我skinhead 都......

我今日聽到嘅反應係:
-你都幾似㗎仔喎
-一休和尚你好
-原來你個頭都幾大㗎喎😆

但我自己就心諗,條髮線好似開始.....要搞搞佢喇😅

#凶宅清潔師 ​ -- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

洪永城自拍新造型,相中目光呆滯,似乎不太滿意自己的新形象,看來是擔心髮線後移的問題:「但我自己就心諗,條髮線好似開始.....要搞搞佢喇」。 ​​​​

From:微博/Tony洪永城

Tony洪永城:星期日籃球日,同一時間亦都係跛腳日,三個鐘頭上上落落,最後要躝返屋企。

今日個籃球框好似唔係好鍾意我,點都唔入,最後入咗一球,大家都拍手,搞到我以為係buzzer beater 😅😅😅😅

#打得衰各位隊友唔好意思 ​ -- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

Tony洪永城:好耐冇出去影嚇相,行行海邊,飲嚇咖啡,值得珍惜,可貴。
#捕捉重要嘅一刻嘅重要 ​ -- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

Tony洪永城:不像大哥?沒錯,我就是的低調調陰沉的接班人!想看精英中的精英「懸案小組」如何力破懸案?1月25日星期一晚20:00 @騰訊視頻 #陀槍師姐2021# 等你來! ​ -- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽