【晒孕肚】湯怡Bra Top上陣做運動:咁大個女第1次着大碼衫褲
2021年03月15日11:38

湯怡早前突然宣佈雙喜臨門,閃婚麥秋成兼已經有喜!現在懷孕4個多月的她,在社交網晒最新孕照,以Bra Top配瑜伽褲上陣,露出孕肚!相中見她腹部明顯脹起,而且上圍似乎亦升Cup不少。她留言:「咁大個女第1次着大碼衫褲,真係要紀錄一下先,我又可以做番運動,好感動啊!」

denceyu:湯怡於年初宣布與麥秋成雙喜臨門的喜訊,上月二人在元宵佳節舉行婚禮,懷住四個月身孕的她穿上張敬軒品牌婚紗,少女味依然十足,未見有孕肚。

湯怡前日在社交網站上載了最新婚紗相,見她穿上弔帶裙,並在腹前擺出心型手勢,寫上「Baby Loading」,還分享了一張側身企相,懷孕五個月的她小腹隆起終於見肚,但佗得好靚,肥肚不肥人,手腳仍然好纖瘦,獲網民大讚是一名索媽,湯怡陶醉笑容似享受做媽咪的感覺,相當幸福。同樣做咗媽咪的師姐鄭希怡及好友葉晴晴都有留言為她打氣。
-- denceyu

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

當時我就八卦了:33歲女星湯怡挺著4個月孕肚和老公麥秋成在山莊舉行浪漫婚禮,湯怡老闆豪爽送金鐲金鏈。 ​ -- 當時我就八卦了

From:微博/當時我就八卦了

From:微博/當時我就八卦了

From:微博/當時我就八卦了

港劇貓:藝人#湯怡#上月同#麥秋成#奉子成婚,佢依家佗B 4個半月,身為大肚婆果然好好胃口,見佢喺社交平台不停分享食嘢相,繼日前share咗個自家制burger之後,呢日佢就一餐狂擦天婦羅飯同烏冬,仲露出得戚樣謂:「唔好意思,又飯又烏冬添,最後我!食!曬!」有網友都叫佢食多啲:「食多啲嘢好呀,之前你太瘦」、「2個食,唔算大食」但亦有網友提佢唔好食太飽,費事頂住唔舒服,仲有搞笑網友指湯怡呢張相同#霍汶希#(Mani)撞樣!
而湯怡亦發文謂近排起身坐低都feel多咗肉:「好過癮啊!望住前幾個月嘅相,同今日嘅自己好大分別,我要好好享受有咁多肉嘅日子!」
據香港「東網」報道。
-- 港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽