【退出ERROR?】保錡千字文道歉 無限期暫停工作
2021年02月24日07:00

ERROR成員吳保錡負面新聞一籮籮,先是疑似一腳踏兩船,未與舊愛賴嘉賢(Carrie)分手就轉投張沛樂(沙律)懷抱,其後又在直播中連環爆粗鬧網民,態度惡劣。他曾就自己處理感情失當而道歉,但是與沙律依然愛得高調,繼續貼合照晒恩愛,無懼千夫所指。

From:微博/吳保錡poki

雖然事情已經丟淡,但是仍然經常有網民在ERROR的MV、訪問、節目等留言表達對保錡的反感。保錡這昨晚再次公開道歉,他在社交平台發千字文,認為自己的行為影響到ERROR形象:「之前嘅我睇大家抨擊我嘅comment,第一個反應係會好嬲,但係呢兩日睇到凡係有我嘅嘢,MV、節目、訪問等等嘅留言,反而覺得好內疚,我覺得因為我嘅錯,影響到其他人,製作團隊嘅努力、其他同一個節目嘅藝人、ERROR佢哋三個嘅努力全部都因為我受影響。我嘅錯,應該由我自己一個去承擔。」

From:微博/吳保錡poki

保錡表示完成手上的工作後,便會暫停所有工作,但是未有透露歸期,無限期停工,亦未有講到會否退出ERROR:「手頭上已開始嘅工作之後,所有工作將會暫停。我亦唔會參與任何節目及ERROR歌曲嘅宣傳。我認為咁樣係一個對我應有嘅懲罰,希望唔好累到其他兄弟,亦唔好因為我嘅關係而抹煞左所有人嘅心血。」

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PØK1 吳保錡(@k_p0k1)分享的貼文

denceyu:張沛樂(沙律)與組合ERROR成員吳保錡被爆戀情後爆出不少是非,男方前度賴嘉賢(Carrie)爆料指2人未分手,沙律變成「小三」。不過,事情無阻兩人的感情,兩人依然打得熱。

昨日保錡30歲生日,在社交網上載多張與女友的即影即有甜蜜合照,並留言表示:「Thank you,Love all of my life,New start。」而沙律亦留言祝男友「生日快樂,Love you。」兩人公開大曬恩愛。
-- denceyu

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽