陳山聰囝囝請定欣食檸檬
2021年02月21日03:00
■反觀Jaco與姚子羚、黃智雯和趙希洛合照時,就面帶可愛微笑。

【星島日報報道】(星島日報報道)胡定欣與陳山聰私下十分老友,已為《白色強人2》開工的定欣日前出動向老友拜年,更大晒山聰寶貝仔陳霆軒(Jaco)逗利是的片段,見到她抱住Jaco母愛滿瀉,但Jaco卻面無表情不賣帳,她留言:「真係忍唔住要同大家分享下我係點畀利是你(陳山聰)個仔!溫柔到咁,你個仔都用咁的眼神望住我,咩事先,我真係心都碎!」山聰笑稱Jaco未瞓醒才欠缺表情。

黃智雯見到好姊妹定欣「食檸檬」,亦忍不住分享與Jaco的合照,見到她與姚子羚及趙希洛出動拜年,被黃智雯抱住的Jaco手拎利是笑容滿面,與定欣相比高低立見,智雯更留言調侃定欣說:「不要去羨慕,不要去妒忌!多得你(定欣)同Jaco BB熱好身,到我哋接力就變咗笑口棗,巧可愛呀!!!」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽