【緋聞不斷】馮盈盈密會西裝男身份曝光 任職地產執董姐夫為「舖王」
2021年01月22日12:19

馮盈盈近年感情上是非不斷,早前有傳她與緋聞男友鄭衍峰一年情玩完,日前更火速密會西裝男,並一起豪歎價值3000元的意大利菜,期間馮盈盈更被指含情脈脈地甜笑望向男方。近日就有傳媒報導指該名西裝男背景大有來頭。

據悉這位西裝男是大鴻輝興業地產執行董事曹展康(Bobby),他姐夫有「舖王」之稱,並於《福布斯》香港富豪榜排名第19位的梁紹鴻。消息更指Bobby甚受他的姐夫重用,經常一起出席一些重要場合。他本人亦熱愛玩車,收藏多部法拉利,不過為人低調,目前仍然單身。

有指馮盈盈透過友人介紹認識Bobby,不過日前她就否認一切緋聞,並解釋只是向對方請教投資,更強調希望各位不要打擾對方。

kellen_Young:#馮盈盈[超話]# ​ -- kellen_Young

From:微博/kellen_Young

甜度胡小櫻:#馮盈盈[超話]##馮盈盈# 好靚✨✨ ​ -- 甜度胡小櫻

From:微博/甜度胡小櫻

From:微博/甜度胡小櫻

From:微博/甜度胡小櫻

面具者-PJG:#馮盈盈[超話]#【搬運】ig 更新~
20200817
The Sicilian Jungle
🌴
Wardrobe & Jewerly : @dolcegabbana
Makeup & Hair : @kayowang
Styled by @yiu_rex ​
-- 面具者-PJG

From:微博/面具者-PJG

From:微博/面具者-PJG

香港TVB資訊台:【舊愛結婚了】馮盈盈前度醫生男友婚照曝光

前姐冠軍馮盈盈前年同拍咗4年拖的醫生男友鍾浩文分手,當時被爆未掟煲已經同合作節目《#後生仔傾嚇偈#》嘅大隻主播鄭衍峰暗撻,不過呢段「地下情」未滿1年就玩完,男方不滿盈盈拒絕公開戀情經常吵大鑊,最終搞到朋友都做唔成!

睇番鍾浩文嘅感情路就順暢得多,啱啱仲流傳出佢嘅婚照添,男嘅西裝筆挺,女方嘅身穿低胸款式婚紗手執鮮花,佢哋同樣都露出燦爛笑容好溫馨,睇番男方嘅社交網,仲用咗呢張婚照做頭像,朋友紛紛留言祝賀。

其實鍾文浩在去年已經放低舊情帶新女行沙灘睇日落,同年10月佢仲曬出一張合照,相中女子五官標緻,似系宣布有新戀情,估唔到隔咗冇耐就流出一份與他同姓名「鍾文浩」的擬結婚通知書,報稱年齡都系相若,即惹嚟結婚疑雲,不過當時佢就否認,計番時間,睇嚟佢都系想低調保護戀情啫!
-- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

From:微博/denceyu

 

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽