【宅女上身】蔡思貝睇住大結局過聖誕 聞胡鴻鈞即裝傻:邊個嚟
2020年12月23日07:00

黃智雯、蔡思貝現身活動為《使徒行者3》宣傳造勢,冬至當天生日的黃智雯透露,當日與家人食飯慶祝,又大讚男友每年都搞驚喜,除了幫忙準備晚餐,禮物也很實用。

黃智雯Mandy:2020年過了一個簡簡單單的生日,今年唔能夠跟粟米們開生日會,但您地既心意message收到啦😘😘 😘大家見唔到面,但我相信心仍連繫在一起,所以趁著生日同大家分享個小驚喜,就係我嘅個人YouTube Channel,一直都好想多點同大家share下工作以外既自己😊第二個驚喜,明天約定您地3pm一起來個Live,好嗎?
祝大家冬至快樂,團團圓圓❤️❤️❤️

http://t.cn/A6qohBwD

@黃智雯OfficialFanClub
@黃智雯Mandy星馬後援會 -- 黃智雯Mandy

From:微博/黃智雯Mandy

蔡思貝表示聖誕節將留在家裡看電視,因為她有份演出的兩齣劇《使徒行者3》和《踩過界II》均大結局。問到可會與緋聞男友胡鴻鈞一起慶祝,她就笑稱自己的家無位,只能容納父母和愛犬。再追問會否送禮物給胡鴻鈞,她裝傻反問:「邊個嚟㗎 ? 」又扯開話題,指自己會買禮物給賴慰玲的囝囝。

蔡思貝Sisley:阿兜願意攞嗰一球嚟
為大家嘅冬至飯加餸😌

冬至快樂,一家平安🤍

#使徒行者3##阿兜#
#蔡思貝[超話]##仲肚唔肚餓##甜品都得# #冬至# ​ -- 蔡思貝Sisley

From:微博/蔡思貝Sisley

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽