【似Liza 姐】鄧麗欣大讚媽媽又潮又有型 王子: 阿姨比妳漂亮
2020年12月09日07:00

鄧麗欣(Stephy)的媽媽昨天生日,她在社交平台上載小時候與媽媽的合照,大爆其實由細到大都覺得媽媽個樣好似Liza 姐(汪明荃):「其實我從小就覺得⋯⋯ 我阿媽⋯ 好似Liza 姐。係呀!佢型底㗎!今日佢牛一,曬下佢當年個潮look比大家睇(附送我個薯look)祝媽咪生日快樂,身體健康 #娘親牛一 #生日快樂 #阿姐 #我唔敢tag阿姐 #年年有今日歲歲有今朝」

Stephy鄧麗欣:#鄧麗欣[超話]#
其實我從小就覺得⋯⋯
我阿媽⋯
好似Lisa 姐🙈
係呀!佢型底㗎!
今日佢牛一
曬下佢當年個潮look比大家睇👀
(附送我個薯look😌)
㊗️媽咪生日快樂🎂
身體健康💪🏻

#2020我想對你說# ​ -- Stephy鄧麗欣

From:微博/Stephy鄧麗欣

相中鄧媽媽戴上黑超,看起來很Cool,配搭白恤衫和藍色高腰褲,顯然有悉心打扮,並非師奶買餸Look,難怪Stephy也大讚她「型底」兼一身「潮Look」。自嘲「薯Look」的Stephy在相中向鏡頭伸脷,一臉稚氣,調皮可愛。Stephy的男友「王子」邱勝翊留言大賣口乖:「阿姨比妳漂亮」!

From:微博/Stephy鄧麗欣

From:微博/Stephy鄧麗欣

From:微博/娛小貓

From:微博/娛小貓

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽