【山系女孩】麥明詩登險峰 疑與男伴同行
2020年10月28日07:00

麥明詩早前穿著牌子比較冷門的運動裝束,其中更有港產本地品牌,獲網民激讚她識貨。而被問到對身上的裝備有甚麼評價時,她亦詳細回答,相信是真實用家,並非只是拍照打卡就算。

張國豪struggle:#麥明詩[超話]#近日女神麥明詩與馮盈盈一起嘆蟹[doge][doge][doge]@麥明詩Louisa ​ -- 張國豪struggle

From:微博/張國豪struggle

日前麥明詩與馮盈盈撐枱腳食大閘蟹,難得放縱後,這天重回運動的軌道,去西貢行山,今次她更挑戰被譽為「香港三尖」之一的險峰--蚺蛇尖。她在山上拍下多張靚相,其中一個Post影著一隻手,手背上有蝴蝶停留,甚有意境,不過更令人關注的是這隻手應該屬於男人,難免令人猜想這位與麥明詩結伴同行的男士,是否其男朋友!

港劇貓:前港姐冠軍#麥明詩#最近愛上行山,不時上載行山相上社交網,尋日重陽節要登高,@麥明詩Louisa 就去咗挑戰香港第一險峰蚺蛇尖,山路雖然難行,但作為十優港姐意志力一向堅定,當然難佢唔到,佢順利就登上蚺蛇尖頂峰,喺山之巔上面仲影咗唔少靚相!不過麥明詩其中一個限時動態就影住一隻手,上面有一隻蝴蝶,細心觀察下呢只手應該系屬於男人手,唔通有男伴陪行山?今次認真有嫌疑喇!
據香港「東網」報道。 -- 港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽