【派福利】周秀娜Deep V泳衣 大騷長腿事業線
2020年09月17日07:00

近年Wakesurf(無繩滑水)大熱,很多藝人都先後去玩。周秀娜亦抓緊夏天的尾巴,出海過過癮。她雖然並非第一次玩,但是滑水時仍然一臉認真,未敢鬆懈。

娜姐未有公開滑水片段讓大家一睹其英姿,不過很識做地上載了兩張泳裝照,穿著Deep V一件頭泳衣大晒事業線和長腿,非常誘人。

港劇貓:依家一開親社交網,就見唔少藝人玩滑水,繼之前何超蓮同埋#蔡思貝#等,呢日到藝人#周秀娜#喇!平時見佢玩開運動,應該都有咁上下功力,自言第一次玩滑水嘅佢,好叻豬咁唔使揸住條繩就可以平衡到,雖然望落見佢都似驚驚哋咁,但仍然都唔錯,佢話:「第一次wakesurf ,達(撻)起水目標還超出預期,多得Ben哥 & Demon #請自動忽略我的姿勢 #太滑稽」唔少網友都大讚佢雙腿好索,仲大讚佢好厲害,第一次玩就有咁嘅成績,真系好有型呀! -- 港劇貓

From:微博/港劇貓

From:微博/港劇貓

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽