【阿嬌受傷阿Sa嚇死】賴弘國無表示惹眾怒 後稱聯絡不上
2020年09月08日07:00

鍾欣潼(阿嬌)在廈門的酒店內不慎撞傷額頭,足足要縫幾十針。霍汶希和容祖兒即趕赴當地了解事件,蔡卓妍得知消息後被連番說「嚇死」,幸好與阿嬌視像通話後放心不少,大讚對方堅強:「真係嚇死我!今朝一起身睇返啲message,睇到佢send畀我嗰啲相,真係嚇死,即刻聯絡啲醫生,希望可以幫到手。祖兒同Mani都有keep住update我佢嘅狀況,啱啱同佢視像通過電話,見到佢嘅情況都穩定咗,咁都放心少少!佢好tough,一直叫我哋唔好擔心,佢依家需要休息,希望佢快啲好返!」

From:微博/吃瓜鵝今日搬

重頭戲:#賴弘國曬與異性健身照# 阿嬌前夫賴弘國今早在個人社交平台上曬出與異性到健身房開心做運動的相片,隨後惹來不少網友留言,狠批他不關心前妻傷勢,還有閒情逸緻和異性運動:「你是她的前夫,總要有些人性吧?!」、「你前妻弄到頭」……#阿嬌頭部受傷# ​ -- 重頭戲

From:微博/重頭戲

From:微博/重頭戲

關智斌亦坦言擔心:「聽到呢個消息好突然,真係嚇一嚇,亦都好擔心,但知道做晒檢查之後情況穩定,都安落啲。依家最重要就係好好休息,希望佢早日康復。」

From:微博/英皇娛樂--北京

阿嬌前夫賴弘國則未有表示,因而引來網民不滿,認為兩人雖然已經分開,還是該關心一下對方。賴弘國回覆台灣傳媒時,表示暫時未聯絡到阿嬌,希望她一切都好,早日康復。

賴弘國528:早起運動巧遇姜總,自律才能收穫自由 #出差人生 ##keepgoing💪# http://t.cn/RuOpYxC ​ -- 賴弘國528

From:微博/賴弘國528

From:微博/賴弘國528

From:微博/賴弘國528

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽