【出海遊船】蔡卓妍呻肥無著泳衣 關智斌楊天宇齊騷肌
2020年09月01日07:00

蔡卓妍(阿Sa)上載出海遊船河的相片,她以黑色小背心配鬆身長褲上陣,造型休閒,但是未有公開泳裝照,似乎是因為覺得自己肥了:「依家要肥真係好容易,兩日就搞掂,但要減番啲肉肉,真係起碼最少兩個月地獄式訓練,希望可以Keep住啦。」

其實阿Sa相中也有露出小蠻腰,完全稱不上是肥,網民留言指阿Sa根本不肥:「要肥好容易,但係你冇肥過」、「肥喺手指度?」

蔡卓妍吧官方微博:#蔡卓妍[超話]#❤ #阿sa蔡卓妍#
20200830 choisaaaa ig 更新
🌊
而家要肥真係好容易 🤦🏻‍♀️
兩日就搞掂 🤷🏻‍♀️
但要減返啲肉肉 😭
真係起碼最少兩個月 😫
地獄式訓練 🏋🏻‍♀️
希望可以keep住啦 💪🏻💪🏻

@burberry @pipa.creative ​ -- 蔡卓妍吧官方微博

From:微博/蔡卓妍吧官方微博

From:微博/蔡卓妍吧官方微博

楊天宇亦貼出與關智斌出海的騷肌相,自認是「斌宇相融 」:「Kenny:咦!你身材好似fit番喎~ Me: 快啲一齊影番啲靚相!#大家唔好誤會 #純粹塊板遮住 #其實都有着褲 #仲要襯咗色 #一於叫做 #斌宇相融 」。

楊天宇Angus:@關智斌 #斌宇相融# ​ -- 楊天宇Angus

From:微博/楊天宇Angus

From:微博/楊天宇Angus

From:微博/楊天宇Angus

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽