馬明又放閃 chok相引靚湯
2020年08月29日03:00
■馬明的chok樣引起網民熱議。

【星島日報報道】(星島日報報道)馬國明跟湯洛雯公開認愛後,愈愛愈愛高調。馬明昨日於社交網分享一張勁chok的照片然後留言:「有冇掛住我……」女友靚湯留言並用3個「心心眼」表情圖案作回應。靚湯留言下引發小騷動,網民留言:「你兩公婆好好笑」、「Mrs Ma做得好!」及「天生一對」等,不過都有網民嫌棄靚湯又用「心心眼」留言,圈中人亦看不過眼加入戰團,高海寧留言:「掛住靚湯多啲」。

至於無線一眾小鮮肉,包括吳業坤、余德丞、黃庭鋒及丁子朗等,接受由伍詠薇及林盛斌主持的訪談節目《TIGER'S TALK》訪問時,丁子朗自爆入行前已經覺得靚湯好靚,至今都是他心目中的女神。伍姑娘問到可有對馬明懷恨在心?他說:「唔會,可遠觀而不可褻玩!」坤哥轉數快仲即時抽水,他笑說:「咁你即係話馬國明褻玩靚湯?」坤哥即時被伍姑娘拍打及責罵。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽