【派福利】咪神崔碧珈緊身背心晒GCup上圍 網友自薦做「床伴」
2020年07月21日12:06

剛渡過32歲生日的崔碧珈,擁有令人羨慕36G的身材吸引了不少粉絲追蹤。昨日她在網上晒床照派福利,照片中她坐在床上穿著超緊身粉紅色喱士背心,谷到G Cup上圍就快破衣而出,加上深長的事業線,簡人令人目不轉睛。不過身上仍然留著幾日前的拔罐印,她更自嘲好似紋身一樣。

她更留言:「Share with you "My bed" haha!B出世嘅時候,媽咪已經係買呢個公仔嘅床單畀我,幾十年後嘅今日媽咪依然係買呢個公仔嘅床單畀我。」不少粉絲留言話要自薦當「床伴」!

微博香港娛樂:【【密集恐懼症】張惠雅崔碧珈家中拔罐 有人一次用足13個】近年不少人用「拔罐」去調理身體,如@崔碧珈Anita 與HotCha成員@RegenC張惠雅 分別在社交平台,分享在家中拔罐情形,其中崔碧珈竟然一次過用上13個拔罐,相當誇張!崔碧珈的裸背擠滿罐,留言:「Stay at home and do cupping therapy!留喺屋企嘅其中一個活動 就係媽咪幫我拔罐。 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【好身材!】@崔碧珈Anita 胸口大開躺假草坪 曬深長事業線】擁有36G逼爆上圍的崔碧珈(Anita),日前終於完成14日強制家居隔離,終於可以出門做運動Keep fit!昨日她在網上分享了自己在家做運動的照片,照片中她身穿黑色運動小背心,躺在假草坪上自拍大曬豐滿上圍及深長事業線,Anita更留言教大家如何練出好身材:「運動係我日常生活嘅一部份,抗疫時期,做運動嘅時間更大大提升。為咗段練更靚嘅線條,將體脂降低,增加肌肉量,我都開始飲用分離乳清蛋白!其實都幾好味,哈哈!」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【派福利】單身崔碧珈曬事業線 韓健身女神逼爆上圍】擁有36G逼爆上圍的@崔碧珈Anita ,去年與吳浩康結束1年情,最近她就到美國洛杉磯讀演藝課程進修。不過當地氣溫達30度,Anita差不多天天性感上陣,星期六更穿上紅噹噹超低胸一件頭泳衣,大騷5吋事業線! ​ -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽