【白色誘惑】陳詩欣水著照晒45吋長腿 與男友陸浩明隔空傳情
2020年06月29日12:59

藝人陸浩明的模特兒女友陳詩欣(Ayan),憑著《3日2夜》極速上位,她更不時於網上大派福利。近日她就在網上分享了數照泳照,照片Ayan以白色泳衣上陣,除了谷起大晒事業線外,還露出她招牌45吋超級長腿,睇相已經十分吸睛!連男友陸浩明忍不住留言:「可以同你一齊去游泳嗎?」Ayan亦風趣回答:「哈哈,我唔識游泳㗎喎,可以教我嗎?」網友都話被兩人隔空傳情閃親啊!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞

ᴬʸᴬᴺᴮᵁᴮᴵ(@ayanbubi)分享的帖子 於 發佈

 

From:微博/娛樂圈新聞速遞

From:微博/娛樂圈新聞速遞

微博香港娛樂:【【男友視角】@陸浩明6ho 為女友陳詩欣加冕:咁靚嘅呢位港姐】今屆香港小姐雖然已經落幕,不過無綫藝人中港姐熱潮似乎仲未散去!陸浩明(6號)日前就為女友陳詩欣「港姐加冕」,曬出一張男友視角圖,相中見Ayan戴上后冠及手拎權杖小飾物,加埋甜美笑容,真係十足港姐咁款!而6號亦留言賣口乖:「男友的視角~咁靚嘅呢位香港小姐」! -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/穗城阿強

From:微博/穗城阿強

From:微博/穗城阿強

 

 

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽