【被問價】馮盈盈價值低過KOL!嬲爆:點解佢有五位數,我就得五百?
2020年06月09日12:13

《後生仔傾吓偈》近日以「性」為題進行直播,身為性博士的港姐冠軍馮盈盈亦有料爆!她以「市場調查」為理,問一眾後生仔的價錢,當中KOL波波表示不時都會收到私訊問價,更指試過有人提出五位數字/每小時!

From:微博/香港TVB資訊台

其實馮盈盈去年她曾節目上透露被問「五百蚊過夜得唔得?」,她在直播時舊時重提,笑言充滿娛樂性,更嬲嬲豬說:「大家都係五,點解佢(波波)有五位數,我就得五百?不過,其實啲價真係無大家想像中咁高,我試過被開價20萬去旅行。」

From:微博/新浪娛樂

TVB官方微博:【後生仔傾嚇偈直播】盈盈 波波 收過私信問價!?

後生仔今次直播,大家繼續爆!子碩同Danny就親述佢哋分別喺台灣同香港,喺公眾地方目擊有人做「運動」嘅過程!😱而盈盈同波波,都分享佢地喺畀人私信問價嘅經歷,波波更加收過一啲超驚嚇自拍照!OMG~😨 不過,大家咪成日話後生仔之 -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

波波表示不時都收到私訊問價,當中好多都係連埋相一齊問。

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to not be ready 🍓

波波 Ballball 🧜🏻‍♀️(@krysellawong)分享的貼文 於 張貼

而另一KOL芷欣就表示試過有人出價3至5千收購其內褲。

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽