【恨嫁?】張寶兒披露背婚紗嘗當新娘滋味 袁偉豪驚呼不知情
2020年04月14日12:31

今年38歲的袁偉豪(Ben)與張寶兒(Bowie)拍拖兩年多,兩人一直都恩愛甜蜜,雖不時傳出結婚的消息,不過仍然未有動靜。昨日Bowie在網上分享了身穿婚紗的短片,影片中她身穿純色的婚紗,大晒光滑的背部,更留言話:「新娘不能催的,要是妝容不合意,紗裙不稱身,會很後悔的。所以讓我浪漫自我陶醉一下,明日入廠見。」

From:微博/香港TVB資訊台

而影片下Ben留言反問:「我並不知情!」似乎被女友的婚紗裝嚇倒!迅即引來不少網民取笑袁偉豪是否指不知道女友「報喜」要嫁人,更問兩位幾時真結婚!

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/東周網

From:微博/樺zhiHUA

From:微博/樺zhiHUA

From:微博/樺zhiHUA

From:微博/樺zhiHUA

港劇辣評社:藝人袁偉豪(Ben)同女友張寶兒(Bowie)、尋晚相約一班好友食飯,包括單立文(豹哥)同太太胡蓓蔚、陳山聰同太太何麗萍(Apple),成雙成對加上一個「電燈膽」胡定欣。Ben喺社交網分享大合照,相中可見,上月宣布佗B嘅陳山聰同Apple坐喺中間,Apple著黑色鬆身衫遮住孕肚,見佢精神唔錯!
佢哋咁齊人當然要食好嘢啦,見Bowie將半板海膽撈落碟意粉上,仲大嗌:「正呀!」坐喺隔籬嘅Ben即刻問:「你講我呀?」一班女士見到碟海膽意粉,興奮到不停歡呼,連豹哥想講嘢都被老婆制止:「你唔好嘈住,老公!」,仲問Bowie:「張寶兒食咗落去,聽日跑幾耐?」Bowie回答:「聽日唔坐得呀!」認真勤力! -- 港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

微博香港娛樂:【【個個都行山】@陳山聰 帶隊 率@胡定欣nancywu @benjamin袁偉豪 遊千島湖】近日許多藝人的工作因疫情而取消,乘機忙裡偷閒,約齊朋友一起郊遊行山,既可遠離人多地方,又能強身健體。這天陳山聰做領隊,帶胡定欣、袁偉豪、張寶兒、@胡蓓蔚 去大欖涌水塘行山,飽覽香港千島湖的美景。胡定欣留言:「第一次行山到千島湖,原來香港有個咁特別的地方,多謝誠心陳山聰帶隊,觀賞一下咁靚的地方,又可以呼吸新鮮空氣」。 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

 

 

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽