【海鮮迷注意】4月限定Crabfest!銅鑼灣Red Lobster帝王蟹、雪蟹性價比極高
2020年04月09日17:13

想喺疫情下搵間旺中帶靜嘅餐廳,銅鑼灣Red Lobster就啱晒你。餐廳最近推出為期一個月的限定蟹宴,以精選帝王蟹、雪蟹入饌,而且性價比極高,就算今日唔知聽日事,唔敢太大使,保證為你帶來無窮回憶同滋味。

限定蟹宴包括5道菜,包括份量十足的雙蟹大餐(HK$298),野生雪蟹腳、帝王蟹腳配上濃郁雪蟹意粉,最適合與家人朋友分享。

同樣不可錯過的,仲有香煎蟹肉餅(半份HK$128 / 全份HK$238)。

必受大眾歡迎的限定雪蟹海陸雙鮮(HK$358),以精選香烤肉眼牛扒配上雪蟹腳和焗牛油香蒜蟹肉,滿足不同口味的客人。

還有Red Lobster必吃著名龍蝦,焗蟹肉、大蝦和龍蝦蘸醬配上粟米脆片(HK$108)亦同樣是海鮮迷的不二之選。

令人食指大動的大蝦配蟹肉釀三文魚(HK$158),絕對讓每位海鮮迷欲罷不能。

4月Crabfest 蟹宴

供應期:即日起至4月22日

地址:香港銅鑼灣 Fashion Walk 加寧街 8 號地下Red Lobster

電話:+852 2261 2996

網址:www.redlobster.com

Facebook:https://www.facebook.com/redlobsterhk/

Instagram:https://www.instagram.com/redlobsterhk/

Related Articles

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽