【有骨】吳若希認與菊梓喬沒默契 認輸表示:唔夠佢受歡迎
2019年12月10日11:54

吳若希(Jinny)與同門師妹菊梓喬(Hana)有傳一直為公司「一姐」寶座而屢傳不和。吳若希更直指拒絕與Hana合作,為免惹是非。

對此,Hana似是回應與Jinny的是非,在網上發文剖白,表示只想做個簡單的人,更指世界很多事情並非自己能選擇。Jinny出席活動時再發功,雖然認同Hana是簡單的人,但坦言自己與對方沒甚默契:「我講嘢好似打乒乓波咁,佢唔係我個Type!」對於年尾頒獎禮的女歌手獎,Jinny更表示:「佢點會攞唔到。(對自己冇信心?)我都冇乜宣傳。我好滿意今年嘅成績,不過Hit Rate唔夠人哋高,唔夠佢受歡迎。(認輸?)梗係認輸,我係對呢個世界認輸,我係對住個女贏成世運氣啫,佢係呢個世界送畀我最大嘅禮物。」

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

星夢合照,好多時都無菊梓喬份~明顯被孤立。

CindyLeong:星夢家🏡.
.
.
#連詩雅[超話]# .
#周柏豪[超話]# .
#譚嘉儀[超話]# .
#吳若希[超話]# .
#谷婭溦[超話]# .
#星夢娛樂# .
#starzpeople# .
#我最喜愛的組合# .
@周柏豪Pakho @連詩雅Shiga @JinnyNg吳若希 @譚嘉儀Kayee @谷婭溦VivianVV http://t.cn/RJv35KC ​ -- CindyLeong

From:微博/CindyLeong

From:微博/CindyLeong

From:微博/CindyLeong

 

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽