【12月結婚】C君黃天頤過大禮:促進感情更加促進經濟
2019年09月26日07:00

C君與電台DJ黃天頤將於12月拉埋天窗,這天是他們過大禮的日子,同為組合農夫成員的好兄弟陸永亦有現身幫手打點。C君與天頤齊齊穿著紅色衫,非常好意頭。兩人各自在社交網站上載相片,更異口同聲地表示過大禮規矩多多!

From:微博/毛毛蟲0213

C君留言不失其搞笑本色:「過大禮原來有咁多規矩咁多儀式咁多嘢,發明呢樣嘢嗰個人真係好勁,促進感情更加促進經濟,多謝!」天頤則留言:「雖則過大禮有好多繁文縟節,但見到長輩的笑容,值得了。」

香港TVB資訊台:最後大直路!C君過大禮著囍慶紅閃爆

組合農夫成員C君將與電台DJ黃天頤喺今年底結婚,早前天頤上節目時仲話自己一啲都唔緊張添,今日C君就喺網上甫出一張過大禮嘅相,並留言:「過大禮原來有咁多規矩咁多儀式咁多嘢,發明呢樣嘢嗰個人真系好勁,促進感情更加促進經濟,多謝!」
大合照中見到兩位主角C君同天頤著曬紅衫,夠曬喜慶,而呢個日子咁重要,作為C君好兄弟嘅陸永亦有出現,見證C君呢個咁開心嘅日子,一班圈中好友蔡卓妍、蕭潤邦等亦有留言祝賀! -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

微博香港娛樂:【C君求婚成功!女友黃天頤:一句願意,以後同哭同笑】現年35歲的@農夫Fama 成員@農夫C君 (鄭詩君)今日求婚成功!C君今日在個人社交網站上公佈喜訊,並曬出目測有2卡的求婚鑽戒,成功抱得美人歸...(按鏈接看完整文章)http://t.cn/EtD0Zrj ​ -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽