【金宵大廈】李施嬅離巢返娘家宣傳:始終冇話離唔離開
2019年09月15日07:00

年初約滿離巢TVB的李施嬅(Selena)日前出席其主演的無綫新劇《金宵大廈》宣傳活動,劇中Selena一人分飾兩角,分別在60年代當妓女和在現代當空姐,而兩個角色的截然不同亦增加了演繹的難度。

返娘家宣傳的她說:「其實《金宵大廈》都拍咗一段時間,而《法證先鋒IV》係最後嘅劇,始終冇話離唔離開,只係冇簽經理人合約,而將來會唔會合作都唔一定係NO。」

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

李施嬅selena:不甜蜜不溫柔的浪漫
誰懂?
#今宵大廈 #
9/16 9:30pm ​ -- 李施嬅selena

From:微博/李施嬅selena

TVB官方微博:金宵大廈 李施嬅飾演剩女空姐章瑋
金宵大廈住著各式各樣的怪誕住客,當中由李施嬅飾演的租客章瑋是位剩女空姐,雖然性格開朗但獨自一個人嘅時候,總會不自覺地悲傷。後來遇上大廈新任保安員蕭偉明,二人發展出一段微妙的情緣。然而這一切一切都與章瑋的前世楊玉華有關,到底有咩關係?就要留意9月 -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

 

李施嬅早前亦有參與紐約時裝周,問到是否在外國發展,她回應:「周圍都想去發展、擴闊自己視野、見識多啲!」

From:微博/仰望天空倏然一夢

From:微博/鄭紹康天下第一關

From:微博/鄭紹康天下第一關

From:微博/鄭紹康天下第一關

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽