【日後更多驚喜】乖乖女林凱恩若隱若現 性感大解放
2019年09月03日15:15

參選香港小姐入行的林凱恩,前年加入《愛.回家》飾演Bonnie一角成功入屋,「乖乖女」形象深入民心,近日她在TVB新劇《她她她的少女時代》中飾演阿田養女張晴,她自言角色對她來說也是一個挑戰。而近日播出的集數中,她更「性感大解放」,激罕大晒性感又火辣的好身材,令觀眾相當驚喜!

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

而之後林凱恩又在IG上載了多張泳照!照片中,她以黑色泳裝上陣,雖然款式都算保守,但仍若隱若現看到她的小蠻腰。她更留言:「大家都好識講笑,日後有更多驚喜!」

現年27歲的林凱恩參加《2015年度香港小姐競選》奪得「友誼小姐」,加入無綫電視。在處境劇《愛‧回家之開心速遞》中,演乖乖女Bonnie而為人熟悉。

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

最近成日捱夜趕拍新劇,劇入面有好多演技出眾嘅前輩,我呢啲小薯仔真係好大壓力,好驚被導演嗌cut再來過,我唔單止會精神繃緊,望落個人仲好憔悴,皮膚都無晒光澤 !😖😖 上鏡無濾鏡點遮得住啲疲態? 我會用L’Occitane蠟菊煥活雙效精華+蠟菊極致修護精華霜,幫我打造#naturalFilter嘅效果,對抗肌膚疲態。Reset Serum幫皮膚打返好個底,boost up返energy 🔋,更易吸收後續護膚品,而Divine Cream就令皮膚回復彈性,減淡細紋之餘,仲踢走肌膚疲憊。 用咗一排之後,皮膚變得水潤光澤,係我嘅捱夜恩物,上鏡close up都唔怕 😊。 #LOccitaneHK #LoveLOccitane #NaturalFilter #ResetSerum #TimetoReset #心理有壓力 #皮膚都有壓力啊

lamiris 林凱恩(@iris_lammm)分享的貼文 於 張貼

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽