【終極一脫】側田預告開騷不戴帽 籲專注旋律與歌聲
2019年06月12日07:00

側田即將於紅館舉行一連兩場演唱會,這天他積極與舞蹈員綵排,今次有六首歌需要跳舞,他表示自己本身有音樂感,對跳舞有幫助,但認為動作可以做得更優美。他又指跳舞最重要是情感和態度,只要練習純熟便可以融入感情。

很多男藝人開騷,都會脫衣晒肌肉,而側田就選擇脫下帽子!平日總是戴帽的側田,透露今次個唱最大突破就是不戴帽子。他指服裝師安排了每套衫配搭一頂帽子,不過其中一套就沒有,讓歌迷可以見到不戴帽的側田!他笑稱希望大家屆時不要只專注看著他的頭,而是聽他的歌和歌聲。

阿田Justin:每次搭台,仍然會好興奮,就像每次都係第一次... 仲有三日咋,到時見!

#側田 #紅館
#MyBeautifulCurse
#側田演唱會2019
#6月14至15日 ​ -- 阿田Justin

From:微博/阿田Justin

From:微博/freudian_slumber

我不叫徐佳昂:#側田[超話]#還有18天就可以見到阿田了!
各位田迷們
你們有哪首你最想聽的歌
但阿田卻沒有唱過現場的
然後你們又希望他這次紅館show可以唱的呢? ​ -- 我不叫徐佳昂

From:微博/我不叫徐佳昂

側田國際歌迷會:#側田[超話]# #MyBeautifulCurse# #JustinLo#

歌手 @阿田Justin 側田接受TVB娛樂新聞台節目《StarTalk》訪問,大談第七次上紅館開演唱會的感受。側田表示今次已是第八次開演唱會,其中有七次於紅館舉行,笑言開騷真的會上癮,希望可以唱到身體不容許為止。他又坦言有想過將年半前的騷變為Part 2,但好似不尊重觀眾,而且隔了年半,想給一些新的感覺給大家才有誠意,他又說:「其實每次開演唱會都想做得好過之前,進步係好難,好似打機咁,就算我以前打爆咗《街頭霸王》,仍然想再打,不過要全勝咁過關又或者用死同一個角色打。」

側田亦感恩擁有很多好歌:「《命硬》可能係唱得最多嘅歌,本身首歌想寫畀林憶蓮,但Timing唔啱冇要到,所以自己攞番嚟唱,多謝黃偉文嘅歌詞,首歌係講唔好歧視,好似我自己咁,愈睇死我,我愈要做畀你睇,例如話我追唔到女仔,我就會去追,就算我唔鍾意佢,我都要去做,我試過㗎!(咁會傷害到個女仔?)因為細個,我喺美國長大經常發生,我生得細粒,又係華人,實有好多呢啲經歷。」 -- 側田國際歌迷會

From:微博/側田國際歌迷會

From:微博/側田國際歌迷會

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽