【里程碑】微博粉絲破百萬 翠如:喝個珍珠奶茶慶慶祝
2019年02月18日07:00

黃翠如不時在微博與蕭正楠「放閃」,吸引不少人的「關注」。星期日翠如更宣佈自己的微博粉絲終於破百萬!

翠如貼出一張車內照,留言道:「100萬,喝個珍珠奶茶慶慶祝,謝謝你們。」翠如早在2010年5月已經註冊微博,花了近9年時間累積100萬粉絲,亦是一件相當不容易的事。

黃翠如fishwong:100萬,喝個珍珠奶茶慶慶祝❤️
謝謝您們❤️❤️❤️ ​ -- 黃翠如fishwong

From:微博/黃翠如fishwong

黃翠如fishwong:🔥誰怕誰🔥
#運動健將 http://t.cn/EVVLYkK ​ -- 黃翠如fishwong

From:微博/黃翠如fishwong

黃翠如fishwong:凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐。
愛是永不止息。
#致所有愛過的人
#方樂汶 ​ -- 黃翠如fishwong

From:微博/黃翠如fishwong

黃翠如fishwong:他在人日,
寫了他的第一封信,
給他的第一個助養小孩。
小孩名字 Phyo Zin,
來自緬甸❤️ http://t.cn/EcRhXtH ​ -- 黃翠如fishwong

From:微博/黃翠如fishwong

From:微博/IWillAlwaysBeYours·

Paris_lovefish:#黃翠如[超話]#
食嘢以後適宜運動[喵喵]
運動適宜成雙成對[喵喵]
大家今日光臨ig嘅話,記得先帶翻副太陽眼鏡 ​ -- Paris_lovefish

From:微博/Paris_lovefish

From:微博/Paris_lovefish

From:微博/Paris_lovefish

 

另外,向黃天頤求婚成功、成為「準新郎」的C君,日前約了蕭生、蕭太吃飯兼「逗利是」:「仲唔畀我逗到你兩個封利是!? 今年幾大都要攞啦,下年到自己派啦!」

農夫內地歌迷會:圖一 ©® ckwancheng Instagram「 仲唔俾我逗到你兩個封利是!? @黃翠如fishwong @蕭正楠Edwin ! 今年幾大都要攞啦,下年到自己派啦 @黃天頤Tinyee ! 」

圖二 ©® tinyeewong Instagram「 趕得切,仲可以逗蕭生蕭太利是!祝蕭生蕭太豬年身體健康,財源廣進,繼續恩恩愛愛。」

祝你地都甜甜蜜蜜,永遠幸福呀~[羞嗒嗒][羞嗒嗒][羞嗒嗒]

@農夫C君 #c君[超話]# [米奇比心] #黃翠如[超話]# [米奇比心] #蕭正楠[超話]#

————————————————————

#明星影響力排行#打榜👉 http://t.cn/RgXOdGL

加入#農夫Fama#粉絲星系👉 http://t.cn/RmyKX3z

#農夫內地歌迷會#👉Wechat ID:fama-6c -- 農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

農夫內地歌迷會:圖一 ©® ckwancheng Instagram「 年紀漸長,很多朋友都有「she says yes」的po文,今日,到我了,she said yes。謝謝,新年快樂。
@tinyeewong
-共你熱戀可抵擋冰天雪地
-全世界講一次恭喜 」

圖二 ©® tinyeewong Instagram「 我們其實相識了很久,同笑的時刻有很多,同哭還好像是頭一次,幸好都是快樂窩心的眼淚。

一句願意,以後同哭同笑。」

圖三至四 ©® tinyeewong Instagram「 雖然我完全聽唔到求婚主題曲「無得比」,但睇到你口震震同我講很久前你已經覺得呢段關係可以圓滿,呢個畫面先係真正嘅無得比。

多謝你地所有人,坐緊月嘅,北京番嚟嘅,要番工嘅都喺齊度,難得咁人齊。

一個愛字,不能代表你們的心意,但我愛你,也愛你們。

-聽講阿Paul呢首歌係寫俾神 -而我一路以為呢首歌係寫俾朱茵 -有人話得到當事人同意用嚟求婚都好適合 -職業病上身我即刻問點解係今日 -多謝華戈先生題字 -點解我今朝唔梳好啲個頭化番個妝 」

官宣了!😭 恭喜啊!🎉 要幸福!❤️ #c君[超話]#

🎊 @農夫C君 🌹 @黃天頤Tinyee 💍 -- 農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

From:微博/農夫內地歌迷會

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽