【幸福美滿】陳凱琳想嘉穎裸體拍寫真 蕭正楠唔急生豬B
2019年01月20日07:00

陳凱琳已經懷孕五個月,仍然繼續工作,星期六到商場出席活動。她坦言坐下時仍有腰痠背痛的問題:「個肚愈嚟愈大,腰痛都好合理嘅,上磅都唔敢睇呀,不過真係重咗20幾磅!」

她透露已拍攝了大肚寫真:「第一次著好貼身嘅衫,唔想太性感。可能生之前會再影多次,睇下到時嘉穎想唔想陪我影。」不過她就搞笑說,希望嘉穎裸體:「叫佢唔好着,我就着樽領,哈哈!」

From:微博/娛樂lovelove2017

Joanne8915:#鄭嘉穎# #陳凱琳# IG追蹤人數突破52萬 陳凱琳翹實嘉穎放閃
藝人鄭嘉穎開咗Instagram(IG)後不時大曬恩愛,而甚少放閃嘅老婆陳凱琳(Grace)趁住IG追蹤人數突破520k(52萬),上載同老公喺雨中嘅合照曬幸福,相中嘉穎擔住把遮為Grace遮風擋雨,Grace就翹實老公,呢個畫面咁充滿愛真係襯曬520(我愛你)呢個主題呀。 - Grace除咗為自己慶祝,都不忘力sell老公IG,叫大家可以follow嘉穎,因為對方嘅IG有趣好多喎! -- Joanne8915

 

From:微博/Joanne8915

 

From:微博/Joanne8915

陳凱琳GC:謝謝雪花秀的邀請!有時候很攰,寶貝又在肚裏面不停動,沒辦法瞓,但是有美美的護膚品幫我保持我皮膚的住最佳狀態!@香港雪花秀Sulwhasoo ​ -- 陳凱琳GC

From:微博/陳凱琳GC

From:微博/陳凱琳GC

From:微博/陳凱琳GC

From:微博/陳凱琳GC

港劇辣評社:#陳凱琳[超話]# (Grace)為老公鄭嘉穎陀住「慈姑椗」,二人世界好快就會變三人行,鄭嘉穎由拍拖到結婚,佢都錫到Grace燶。佢哋去年11月時宣佈有喜,有傳預產期係今年3月,照咁推算,Grace至今懷孕約6個月,不過佢身形偏瘦。如果Grace再遲啲就上唔到飛機,所以鄭嘉穎日前趁有空檔,就帶老婆去越南芽莊享受Babymoon,有讀者Man姐日前透過《蘋果》「爆相爆片」,野生捕獲鄭嘉穎兩公婆出發同回程。

Man姐日前接受訪問時話:「我同佢哋一樣1月6號出發,一齊坐廉航去芽莊,又坐同一班機喺10號返嚟,鄭嘉穎戴住帽,陳凱琳化淡妝,全程見鄭嘉穎都拖實老婆,兩人邊行邊傾偈,陳凱琳雖然有咗BB,但身形仲係好瘦嚇,後邊真係睇唔出佢陀B。去程上機,佢哋揀咗前排座位,好多乘客入機艙經過實見到佢哋,回程咁啱又坐同一班機,佢哋竟然著番同一件衫。」相中睇到鄭嘉穎同老婆Grace一齊孭住背囊,但鄭嘉穎背囊插咗網球拍,睇嚟佢真係好熱愛打網球,連去旅行都不忘帶定私家拍,老婆大肚唔可以陪打,唔知鄭嘉穎喺芽莊搵邊個做對手呢?

講番佢哋呢次去芽莊嘅五日四夜行程,坐廉航係直飛最方便,如果坐其他航空公司就要轉機,由快變慢。不過Grace同鄭嘉穎都係廉航常客,Grace前年做乖乖女陪父母同細佬去日本大阪、京都旅行,負責畀酒店同機票錢嘅Grace都係揀坐廉航。鄭嘉穎同Grace舊年婚前飛布吉預支蜜月,佢哋又係坐廉航 -- 港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

同場還有蕭正楠。他去年4月跟黃翠如於新西蘭完婚,將於農曆新年正式派利是:「翠如都係旨意我搞,因為雙封要預多點。」提到生「豬BB」,他說指翠如要拍劇:「無謂搞佢喇,等佢早點瞓,之後慢慢搵機會再同佢傾。」

From:微博/LeungKinKi

From:微博/LeungKinKi

蕭正楠Edwin:Merry Christmas ahhhhhhhh !!!
#有人裝飾埋聖誕樹##夫復何求##蕭太太 # ​ -- 蕭正楠Edwin

From:微博/蕭正楠Edwin

黃翠如fishwong:某時,某地。
他在過山車上向我求婚,我在河邊向他求婚。
某時,某地。
沒有衣香鬢影,沒有氣派場地,就連一對合尺寸的戒指也找不到,然後我們在一個鄉村小市集,找到一對用餐具弄出來的小戒指⋯⋯ 就這樣吧。
那一刻,我們什麼也沒有,但我們擁有了對方。
證婚人問我們,為什麼是對方?
他說,她是那一個,假如到了下輩子,她遺忘了我,我要大力拍拍她的頭,她就會記起我,然後我們又再在一起,她就是那一個人。
我說,他是那一個,每次我跌倒,他總是坐在我身邊,讓我哭著說流血很痛,到靜止下來,然後拖起我,繼續帶著我走,他就是那一個人。
我們給對方的,是陪伴的承諾。
沒有奢華的浪漫,但足夠。
我們不是羅大樹和花萍。
我們不是馮汐然和顧成雙。
我們是蕭正楠和黃翠如。
那一天,天空出現一道彩虹,這是最好的祝福。 -- 黃翠如fishwong

From:微博/黃翠如fishwong

From:微博/蕭正楠Edwin

蕭正楠Edwin:不如我地大家今日一齊捉魚囉!祝魚生日快樂,每日開開心心,甜甜蜜蜜....
#花蘋和羅大樹##蘋果樹##雪姑七友##1023# ​ -- 蕭正楠Edwin

From:微博/蕭正楠Edwin

From:微博/蕭正楠Edwin

Peggy_Lee_珮珮琪:#蕭正楠[超話]#
※The One x 飛天少女豬事丁※
唱歌部分 《男朋友》
楠神@蕭正楠Edwin 給楠朋友唱《男朋友》呀💙 -- Peggy_Lee_珮珮琪

From:微博/Peggy_Lee_珮珮琪

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽