[KOREA] 李光洙戀愛了!RM 8年來「쉽사빠」有過幾多條Love Line?
2019年01月15日21:00
0
0

光洙戀愛了!光洙喺上年年尾認愛李善彬喇,真係恭喜晒啊~希望光洙以後生生性性唔好再同啲女嘉賓行得咁埋,小心女友嬲嬲豬啊

RM 8年來我哋嘅「쉽사빠」(容易陷入愛情的男人) 喺一眾哥哥姐姐嘅協助下拉咗無數咁多條Love Line,大家又最記得邊幾條?(因為有太多所以編輯幾條個人最深刻嘅Love Line,哈哈)

李光洙 x 李善彬

李光洙loveline
李光洙loveline
李光洙loveline
李光洙loveline

亞洲王子終於戀愛了!一向將光洙係理想型嘅李善彬喺一次Running Man嘅任務中正式同光洙見面,第一次見面已經用起真誠又有愛嘅眼神望住光洙,雖然嗰次個測謊Test失敗咗,但係當善彬上Running Man做嘉賓嘅時候再接受測謊機測試,成功證明佢嘅真心,仲同光洙瘋狂狙擊其他Team,可惜最後以輕微差距得第二輸咗,不過個結果就真係幾符合光洙嘅Style嘅

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽