【45歲生日】孫耀威攬巨B 陳美詩食手指賣萌
2019年01月03日07:00

孫耀威日前與老婆陳美詩(Macy)出席車婉婉的44歲生日會,今天就45歲的老孫亦獲提早慶祝。他指自己本來是去祝車婉婉生日快樂,沒想到自己反而成了其中一個壽星。同場還有另一位朋友也過生日,所以老孫這天一次過吃到三個蛋糕!

大合照時車婉婉和朋友都抱著BB一家親,於是老孫將陳美詩當作BB,一手抱起來。陳美詩亦相當配合,將手放入口中,扮小孩子啜手指。老孫笑指因為車婉婉和朋友都有小朋友,只好抱起Macy這個「巨B」。

娛樂圈新聞速遞:#東網#:【準備造人?@陳美詩 兼職做保母湊B取經】

藝人@孫耀威 與#陳美詩#(Macy)上年拉埋天窗,婚後二人話過會積極造人,咁啱Macy呢日喺網上曬抱B相,仲要打孖上,唔通咁快有好消息傳出?相中所見Macy一手抱一個BB,流露出母愛一面,應該係探望友人順道取BB經。之後佢仲餵BB飲奶樽,見佢手勢咁純熟,睇嚟隨時Ready做媽咪喎!

Macy留言話:「很多人問我,最近在忙甚麼。其實我是兼職保母,可以一手抱2個,餵奶更是我的專長,快快吃完乖乖就睡。有意者請留言」 -- 娛樂圈新聞速遞

From:微博/娛樂圈新聞速遞

From:微博/娛樂圈新聞速遞

From:微博/娛樂圈新聞速遞

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽