Stephy挑戰底線拍半裸戲
2018年10月25日03:00
鄧麗欣盛裝出席新片首映禮。

【星島日報報道】鄧麗欣(Stephy)、張繼聰與陳靜等,前晚出席新片《八步半喜怒哀樂》首映禮。談到在片中有半裸露背演出,Stephy說:「場戲係臨時加嘅,導演話我背脊好靚想加一個,我都無乜考慮,好相信導演。」她透露拍攝時導演有清場,半裸露背亦是她暫時的底線。問到男友王子可知情?她說:「拍嘅時間未拍拖,佢睇劇照有見到,佢都無乜反應,咁都係好反應,即係唔反對。」Stephy坦言兩人都是行內人,接工作都會稍稍交代但不會多談細節。至於可介意王子拍親熱戲?她笑道:「唔介意,因為我都唔想被限制,但佢拍親熱戲,我應該會選擇唔睇。」

另外,對於吳雨霏(Kary)大爆她跟王子分不開,Stephy笑稱:「好姊妹就係要嚟出賣嘅,哈哈!當日咁啱我哋都喺香港,所以去探佢。(Kary有催你生B嗎?)佢成日催我呢樣催我嗰樣㗎啦!係佢同個仔分唔開就真。」至於另一姊妹楊愛瑾(Miki)宣布再度懷孕,她笑笑說:「之前同佢食飯有講,佢好幸福。(幾時輪到你?)等佢生第三個先啦!」

此外,張繼聰大讚陳靜非常專業,即使拍攝時常有即興點子亦樂意配合。陳靜則透露因患上耳水不平衡而休息了近一年,期間周遊列國充足電。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽