麥紫莉平民性感出席賀《Bubble寫真月刊》7周年
2018年10月12日16:50

久未露面的麥紫莉(Chili)日前出席Bubble舉行的7歲生日會,當日她明顯悉心打扮過,露膊、短裙,加上瘦了兩圈的無敵身型,活動上吸引不少羨慕目光。但原來Chili全身上下只用了$300!「呢一年都無真正收入,積蓄都所剩無幾,希望大家唔好介意我呢身造型啦!」

據知Chili現屬自由身,而且已回到正常人的生活,「前排同經理人和平分咗手,自己未準備好做一個藝人,都唔想耽誤住公司,咁而家過返啲普通市民嘅生活啦!今日嚟同Bubble過生日好開心,因為攝影師Ronald上年幫我影過一輯好靚嘅相,所以今日一定要嚟多謝佢!」

對於Bubble自設藝人部,Chili可有收到邀請加盟?「暫時都享受市民嘅生活,不過未來條路會點,我呢一刻真係唔知道!」

原文連結:

麥紫莉平民性感出席賀《Bubble寫真月刊》7周年

相關文章:

朱仲賢擔任「總裁協會」理事 程瑤放假一天撐老公

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽