【專訪】JW王灝兒開Show做「女生代言人」 分享自己愛情觀
2018年10月12日12:13

如看不到 請到YouKu

王灝兒(JW)將於11月14日於海洋公園舉行演唱會,JW表示演唱會以「女生代言人」為主題:「我會同大家傾下我嘅愛情觀同友情觀。同埋唱歌畀大家聽!」

戀愛經歷好豐富?

雖然JW表示自己戀愛經歷不是好豐富,但直言自己很喜歡與朋友討論感情上的觀點:「平時寫開JW Love Lessons都發現有迴響,原來大家中意睇!所以想藉住呢個「MOOV LiveJW」音樂會再同大家分享多一啲。同大家傾完個topic,又可以唱埋首歌出嚟!」

拉近距離

今年年頭JW在紅館舉行了個人演唱會,不過她表示今次「MOOV LiveJW」演唱會跟紅館Show大不相同,希望與大家互動多一點:「年頭演唱會真係好有舞台感,同大家遠好多,今次喺海洋公園舉行,同大家個距離好close!」

觀眾決定JW演唱會造型

今次造型方面,最特別是觀眾有份投票JW的其中一個造型!「貴氣宮廷造型」、 「日系動漫造型」、「可愛動物造型」及「狂野搖滾造型」中,JW直言受《延禧攻略》影響,而最希望穿宮廷服!不過她就坦言今次演唱會不會太性感,因為希望簡簡單單,與大家近距離聊聊天!

「愛情專家」JW

如看不到 請到YouKu

由9月27日上午10時起,樂迷可於MOOV SHOP http://moov.hk/shop 購買「MOOV LIVE JW」門票乙張*連同一個月MOOV音樂服務套裝。

The Club、豐澤TechLife以及Microsoft的客戶亦可登入其公司網站或社交平台換領「MOOV LIVE JW」門票。有關換領方法及詳情,請瀏覽其公司網站。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽