【發燒上陣】李施嬅20萬去非洲感肉赤 為姚子羚拍草原泳裝照
2018年08月22日07:00

20位香港小姐候選佳麗出席宣傳活動,擔任星級評判的李施嬅(Selena)這天發燒帶病現身,她透露剛去完馬來西亞,因為吃了十幾塊榴槤而生暗瘡,又因為即將啟程前往非洲打了三枝預防針,前一晚更發燒,不禁笑自己實在肥腫難分。

Selena將於九月與好姊妹姚子羚(Elaine)出發前往非洲旅行看動物遷徙,她大呻二人旅費合共20萬很肉赤,所以直至現在仍未付款,還在猶豫去不去,不過她笑指連預防針都打了,九成九還是會去,更表示到時會為Elaine拍攝草原泳裝照!

黎諾懿LOKYI:今年再一次跟 @李施嬅selena 成為最上鏡小姐評委😘😘😘😘
#2018香港小姐 ​ -- 黎諾懿LOKYI

From:微博/黎諾懿LOKYI

港劇辣評社:一年一度嘅#香港小姐# 競選將會喺今個星期日舉行,今日廿位佳麗喺將軍澳以泳裝出席活動。

今屆港姐除咗由出埠宣傳變做去西貢宣傳而被網民揶揄之外,日前又有新玩法,就係喺大台嘅自家平台上玩「15秒才藝表演」,呢15秒真係要乜有乜,唱歌跳舞唔少得,連Rap同扮貓叫都有,想文靜啲嘅企喺到齋笑都仲得!結果就再次被網民插爆,而一眾港姐聽到之後反應不一,不過佢哋都話拍嘅時候其實大家都喺旁邊睇住,似係搞笑表演多啲咁話。

講返今日,一眾佳麗嘅泳衣相較保守,不過唔知係唔係因為近年健身風氣流行,今日所見大部份佳麗都有腹肌或者馬甲線,腹部線條都可以話係以往較少見嘅特點,不過佢哋就話唔係大會要求,只係大家齊心戒口,又積極練舞備戰先有咁嘅成果。

另外,今日大會亦公佈由8號陳靜堯獲佳麗選為「友誼小姐」,佢話自己冇諗過可以拎獎,仲話好多謝其他佳麗支持,亦都唔擔心拎咗友誼小姐之後會失落三甲,而#李施嬅[超話]#及#黎諾懿[超話]#將會擔任「最上鏡小姐」評判。 -- 港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽