【電腦節 2018】入場掃 WeChat 送共享紙巾,一張紙巾兩份用
2018年08月11日23:26

人人話共享,你估真係共享咩!今次會展電腦節都搞共享。入場打開 WeChat,然後 Scan 機上的 QR Code 再關注 CHOOSEYOGA 就可以得到共享紙巾一包,每日限領一包。

真係多謝哂!紙巾都共享,唔通真係一張紙巾兩份用,一條底褲兩個著?其實人地話係共享,但邊有共享,只係你付出你嘅關注,佢送包紙巾俾你,何來共享之有。

一年一度的劈價大會電腦節 2018 續於每年八月舉行,我們 TechRitual 的特派記者跑數哥正努力為大家格盡全場最抵價!追蹤每一個價格的變動,保證大家能買到最新、最平的產品!更多「電腦節資訊」,記得昅實跑數哥專題【電腦節 2018 】,或者追蹤我地 Facebook / Twitter,唔好錯過任何正野。

大陸已經有嘅共享紙巾

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽