【世界變】曾志偉拉ViuTV橫額宣傳!阿姐馬海倫都有份去睇世界盃
2018年07月13日16:20

日前(11日)ViuTV世盃直播4強戰時,竟然出現TVB台柱之一曾志偉,令不少觀眾都十分驚訝,以為睇錯台!不過今日志偉又再幫ViuTV宣傳,事關他與許志安、羅家英、梁漢文和張兆輝等一眾明星足球隊成員,應ViuTV邀請齊赴俄羅斯欣賞世界盃決賽。

而無綫另一位鎮台之寶汪明荃及無綫藝人馬海倫亦有隨隊出發,一齊影大合照!不過阿姐同馬海倫就冇好似志偉咁,同ViuTV宣傳橫額及吉祥物影相。而志偉亮相對台,引起與ViuTV合作的揣測。志偉被問到會否跟ViuTV有進一步合作?他不排除可能性說:「總有機會嘅!」

陳美詩:出發俄羅斯🇷🇺!看決賽!
#worldcup2018##明星足球隊##travelholic##moscow##travelmoscow##airport# ​ -- 陳美詩

From:微博/陳美詩

From:微博/陳美詩

From:微博/陳美詩

From:微博/陳美詩

From:微博/陳美詩

汪明荃liza:我和家英哥及「明星足球隊」坐機去俄羅斯睇世界盃決賽、法國:克羅埃西亞。
第一次睇世界盃是在巴黎-1998年法國:巴西
第二次2006年德國法蘭克福 阿根廷:荷蘭
這是我第三次睇世界盃了,幸運兒呀幸運兒。 ​ -- 汪明荃liza

From:微博/汪明荃liza

From:微博/汪明荃liza

早前梁漢文唱K睇波撼枱角爆缸,要縫37針,受傷後一直休息,今日他隨明星足球隊出發去俄羅斯睇世界盃。他表示傷口復原得很好。

梁漢文edmond:出發了.... ​ -- 梁漢文edmond

From:微博/梁漢文edmond

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽