【阿嬌出嫁】好姐妹阿Sa爆喊「警告」賴弘國:要對她好好
2018年05月26日10:35
阿Sa全程爆喊,17年姐妹情,讓人感動。

【星島日報報道】英皇藝人鍾欣潼(阿嬌)與台灣未婚夫、有「醫界男神」之稱的賴弘國(Michael)於今日凌晨(美國時間5月25日)舉行Pre Wedding Party。

中午十二時半,Party正式開始,女主角阿嬌致詞後,先後由經理人Mani、阿Sa及祖兒致詞。

跟阿嬌組成Twins十七年的好姊妹阿Sa,走到阿嬌面前抱實她,然後幾乎整段對阿嬌的說話都是喊着說:「自從阿嬌同我講……求咗婚啦,嗰一下係完全激動到……真係由十七年前開始我哋兩個……中間咁多年,大家一齊有過好多唔同嘅ups and downs,但係無論點樣都係一齊去渡過。去到今日,見到佢終於搵到一個好錫佢嘅人,呢幾日個心情係好唔識形容,好戥佢高興,同埋……真係好得意呀個感覺,大家一齊大,啊!佢而家要嫁人啦!我真係衷心祝福佢哋,要永遠幸福快樂⋯⋯日日都咁開心。就算嫁咗去台灣都要成日番嚟睇我哋。」

最後更「警告」賴弘國:「你要對她好好的,不然我們不會放過你,哈哈。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽