同老公羅力威有協議 雨僑拍親熱戲要報告
2018年05月14日16:03
雨僑做了人妻,同老公講明大家有親熱戲都要告知對方。

【星島日報報道】剛剛成為羅太的雨僑(Ava),婚禮過後同老公羅力威各有各忙,但工作中都會偷時間見面,好像早兩日老公亦陪伴Ava到電台宣傳新歌《晴空塔》。

新歌宣傳後,雨僑隨即拍攝新網劇《性敢中環》,劇中周旋於孫耀威及蔡瀚億(Babyjohn)兩位男士之間,未知老公會否擔心親熱戲要監場?Ava笑笑回應:「我哋有同對方講,如果有親熱戲一定要報告,調番轉如果佢工作上有親熱戲,我都要知㗎!不過今次這套劇就沒有,因為最多都係攬攬同錫錫!」

Ava日前拍攝了跟一班姊妹high tea的戲,直言自拍拖後都好耐沒有同姊妹high tea,說:「自從成班姊妹拍拖之後,都沒太多時間,當然會約食飯gathering,但high tea真係要好多時間,同埋做了羅太之後,還要做家頭細務,所以有機會都想同班姊妹一齊食tea。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽