被指扮撻著富二代 廖碧兒:拍咗幾個月拖
2018年04月28日17:48
廖碧兒同富二代男友的負面傳聞多多。

【星島日報報道】廖碧兒出席活動,有指其失婚富二代男友盧啟賢(Calvin)與泰籍女友Nina未分手,廖碧兒坦言男友跟Nina是朋友,男友有告知她,也相信男友,Nina跟男友的家人熟絡,希望大家不要騷擾Nina,因為對方已有自己的家庭。她又謂跟男友認識了一段時間才拍拖,相信對方至會公開戀情,又指報道刊登男友飲酒相,其實相中聚會並非最近發生的事,她也認識相中某幾位朋友。

提及男友有錢又靚仔會吸引好多女生埋身,廖碧兒說:「我都靚㗎!其實多人追,男或女都好正常。(好多男生追求?)OK的。(對男友百分百信心?)我都相信佢,佢同我講嘅野都信晒。」對於是否視男友為結婚對象?她笑指現時是拍拖,要給予她一些時間,暫時未談到結婚問題,「慢慢!拍咗幾個月,畀多啲時間去認識。(男友會否嫌過問太多?)無呀!大家都知我做呢行,佢都好多工作唔喺香港,大家都見少咗。」提到有人指她跟Calvin其實只是親密朋友,廖碧兒謂:「我唔知呢個人係邊個,有乜問題問返佢。(會否跟男友出來拖手影相?)唔知,睇吓機會。(男友抗拒?)唔知,你問吓佢。」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽