雨僑、李靜儀、廖子妤、楊偲泳出席化妝品牌活動 分享用後感
2018年03月12日16:53

國際知名化妝品牌NARS推出全新自然亮采持久粉底液,今日(3月12日)假尖沙咀facesss舉行新品發佈會,邀請到李靜儀 (Heidi)、廖子妤 (Fish)、楊偲泳 (Renci) 及雨僑 (Ava) 四位女神到場分享近況及用後感。

四人均穿上耀眼的白色服裝到場,並吸引了大批途人爭相圍觀。Heidi與Fish被大會司儀Brian問到不約而同於農曆新年期間外旅享受陽光與海灘,並上載性感玉照,笑言必定是「男朋友視角」。Heidi說:「無啲咁嘅事,我係同屋企人返咗鄉下咋探親咋。」Fish:「我都無啲咁嘅事呀,我男朋友都無一齊去哈哈!我新年返咗去馬來西亞探屋企人同朋友呀,仲有我好掛住嘅狗狗,其實我每年都會返去拜年架。」

李靜儀廖子妤為取暖爭崩頭

剛從巴黎時裝週回來的Heidi與參加完馬來西亞電影節的Fish,早前為NARS新推出的粉底拍攝宣傳短片,拍攝當日遇著寒流襲港,令這十多小時的拍攝變得更難忘,因為二人需長時間穿著薄薄的tube top,而香港又沒有暖氣,所以她們全程都為了一個小小的暖風機而爭崩頭!

楊偲泳成男士雜誌新寵

而高登女神楊偲泳Renci近日深得男性雜誌愛戴,美麗而性感的訪問照片陸續出現於各大雜誌及網上平台,Renci說:「好多謝佢哋打造咗另外一個我出嚟,好多朋友睇到就whatsapp我話好靚。」「近排拍戲拍到天昏地暗,一支long lasting嘅粉底真係幫到我好多!今次NARS呢支新粉底就啱哂我啦,拍足十幾個鐘都keep到個靚妝呀!」

準新娘雨僑為大日子倒數

最後到近日忙到一頭煙的準新娘雨僑出場,未來老公羅力威很sweet地寫了首新歌叫《嫁給我》,雨僑:「係呀,我好鐘意首歌呀哈哈!之前真係無諗過原來結婚有咁多野搞,一生只得一次,好多嘢都想盡善盡美,所以場地佈置、服飾,甚至當日的化妝都想準備得最好,好多謝NARS呢支自然亮采持久粉底液,因為有成18隻色超多色揀,最鐘意佢可以完全同我本身嘅膚色零色差,令我可以搵到最啱我膚色嘅粉底for我嘅大日子用啦!」

原文連結:

雨僑、李靜儀、廖子妤、楊偲泳出席化妝品牌活動 分享用後感

相關文章:

靚媽吳若希珍惜與囡囡相處時刻

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽