韓梓亮新年無得休息 開工做新歌
2018年02月22日18:56

歌手韓梓亮(TL)最近籌備推出個人大碟,他坦言無假放,好多活動都冇出席,就連拜年都冇時間,因為始終都係第一次推出嘅唱片,所以都好緊張自己的工作態度,初三就已經開工錄自己嘅新歌。

韓梓亮透露今年會推出三首跳舞歌,其中有一首自己有份創作,問到三首曲風有何不同,TL表示每一首都很獨特,有一些比較歐美,有一些就比較韓國,每一首都好認真製作,而我亦都比以前做音樂更加認真。而且最近都製作一對新耳機,準備今年係舞台上發光發亮。

今年我最希望我嘅專輯可以得到更多人嘅認同,新歌希望可以令到有人有共鳴,最近亦都邀請到曾經幫過陳奕迅容祖兒寫歌嘅前輩陳詩慧Eva幫我做咗隻新歌,係一首抒情歌,題材系講一段愛情故事,但係呢一首歌絕對唔係一首情歌,希望各位樂迷拭目以待。

TL亦都希望祝願大家新年快樂,身體健康。

原文連結:

韓梓亮新年無得休息 開工做新歌

相關文章:

【韓國女團】gu9udan望今年在音樂節目奪冠 公開自拍照向粉絲預祝情人節

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽