超誇張情人節示愛方法!尖東12層樓高LED表白幕牆 講「I Love U 」維港兩岸都睇到
2018年01月24日18:34

你以為在大廈外牆,大大隻字在情人節示愛拍戲先有?機會來了,飛雲。尖東這個商場推出「LED心意卡」活動,在大廈外牆、12層樓高的LED屏幕上同女神表白。而且更有專人在對面海拍攝LED中的愛意,即晚寄回給你,放在IG、Facebook放閃!超誇張!

撰文:Keith | 圖片:有關機構

維港都睇到 12層樓高 LED心意卡 超浮誇示愛

情人節除了情侶拍拖放閃,也是不少單身者趁著浪漫氣氛,在情人節示愛的好時機。今次有預算又夠大膽,不如將張心意卡,放大到12層樓高,連維港對面海都睇到!成唔成功我唔知,但一定可以震撼女神的心。

LED心意卡
LED心意卡
LED心意卡成幢大廈般高,近睇十分震撼!
而LED幕牆用顏色鮮豔,用來作背景打卡放閃一流。

尖沙咀這兩個商場外牆,最近加裝了近12層樓高、4000平方米的LED幕牆。在情人節當天會變身全港最大張的心意卡,用「5201314」、「I Love you」及分分鐘需要你等字句,向著維港在情人節示愛。而且更有專人在對面海拍攝這張LED心意卡,即晚寄回給你,放在IG、Facebook放閃

另外,用來影剪影更加不錯,配上心心「I Love U」 超有Feel。
最誇張是在維港對面港都可以睇到,真係全香港都知你愛佢。

不過留意番,今次活動是需要在屯門市廣場、奧海城、荃新天地等商場,累積消費滿 $6,000或以上先可以參加。你話$6000貴唔貴?我可以答你買一部iPhone做埋情人節禮物就剛剛好。都係那一句吧,這是一個超浮誇的示愛,銀彈少一點都玩唔起!

心意卡約維持30秒,有不同款式。
祝大家今年出Pool成功吧!

信和集團「LED心意卡」

參加日期:即日起至4/2

參加方法:於屯門市廣場、奧海城、荃新天地、黃金海岸商場、中港城、尖沙咀中心、帝國中心及信和廣場),同一商場內以電子消費累積滿 $6,000或以上即可。

活動日期:14/2(9:30pm-11pm)

查詢:www.sinomalls.com/

相關文章:

【情人眼裡玩呢啲】拍拖玩穿越 漫步中上環!著旗袍唐裝放閃影靚相!

皮膚暗啞原來關污染事?5個一定要識抗污染護膚法!@Miss Sunny

一張相就睇穿你!研究:Instagram調色習慣揭露個性

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽