【表白啦!全港最大LED心意卡】
2018年01月16日21:33

橋最緊要受

大廈外牆浪漫示愛唔再係電影橋段專利!如果想好像電影男女主角有個刻骨銘心、永誌難忘的回憶,而家有呢個機會啦,飛雲!尖東海旁嘅尖沙咀中心及帝國中心外牆,安裝咗面積4,000平方米,係維港上最大嘅多媒體幕牆,無論係求婚定係表白都得,快啲留意詳情登記!

▲就嚟情人節,又係時候向身邊的心儀對象伴侶表達愛意,今次機會嚟啦!

▲今年情人節,尖東海旁的尖沙咀中心及帝國中心的巨型幕牆,將會搖身一變成為全港最大4000平方米的心意卡。

▲信和集團商場到時亦會係維港對岸拍攝LED巨型幕牆展示的愛意相片,情人節當晚寄番比情侶留念。

▲參加者可以於情人節當晚9時半至11時之間,在尖沙咀中心及帝國中心的巨型LED幕牆展現30秒濃情蜜意,向情人表白甚至求婚。

詳情:活動於2018年1月14日至2月4日期間,只要於以下其中一間商場:屯門市廣場、奧海城、荃新天地、中港城、尖沙咀中心、帝國中心、黃金海岸商場及信和廣場,以電子簽帳累積消費滿$6,000或以上,就可以登記參與活動,參加者可以於情人節當晚9時半至11時之間,在尖沙咀中心及帝國中心的巨型LED幕牆展現30秒濃情蜜意,向情人表白甚至求婚。

文字來源:香港人.遊香港/圖片來源:互聯網

相關文章:

【#約埋一齊睇!超級藍色血月 】

【用料十足!海膽黃金火鍋!】

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽