【最樣衰禮物】黃翠如攬唐詩詠 陸永送「聖誕廢物」畀蕭正楠
2017年12月27日07:00

黃翠如、蕭正楠(Edwin)、陸永兩公婆、C君同女友黃天頤、唐詩詠等成班老死開聖誕P。現場咁多pair夫婦情人,但係唐詩詠就單身,以前有份一齊開P嘅前男友洪永城冇影,不過翠如夠晒有義氣,多次聚會上影大合照都攬住詩詠,由得男友Edwin自己搞掂。

眾人更大玩「交換廢物」,黃翠如留言:「交換禮物主題是把自己家裏不會用也不會扔的東西拿出來。」Edwin收到陸永送出嘅禮物,竟然係個聖誕老人公仔,仲要係全身灰色衫嘅!見到Edwin由滿心期待到一臉無奈,陸永似乎相當滿意,陰謀得逞笑到停唔到:「我幾有心呀,幾難搵到個咁樣衰嘅聖誕老人!」

有咩嬲得過聖誕節抽到聖誕老人... 仲要係灰色嘅! @edwinsiu @6wing_fama

MISSUS 6(@missussix)分享的貼文 於 PST 2017 年 12月 月 25 日 10:12 上午 張貼

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽