【不老女神】朱茵46歲生日 黃貫中放閃慶祝
2017年10月26日16:02

琴日(25日)喺朱茵嘅生日,唔講都唔知佢今年已經46歲,Keep得咁好不愧係不老女神啊!老婆生日,做老公嘅梗喺識做啦。黃貫中琴日就喺微博發文放閃同老婆慶祝:「你整天这樣人釘人的,差點沒機會對你説:『生日快樂 !』」,仲上載咗兩人嘅素顏自拍同埋寫住「老婆 I Love You」嘅蛋糕相,真喺sweet到爆。唔少網友都留言祝福朱茵生日快樂,仲大贊佢素顏都喺咁靚。

今日朱茵亦都轉發老公嘅微博,並留言:「多謝大家的祝福!過了很開心的一天」唔知黃貫中點同老婆慶祝,搞到朱茵咁開心呢?

黃貫中:你整天這樣人釘人的,差點沒機會對你説:「生日快樂 !」 ​​​@朱茵 ​​​ -- 黃貫中

From:微博/黃貫中

From:微博/黃貫中

電影評論人:#朱茵1025生日快樂# 一眼萬年的紫霞仙子,生日快樂。[心] ​ -- 電影評論人

From:微博/電影評論人

From:微博/電影評論人

From:微博/電影評論人

From:微博/電影評論人

 

而朱茵嘅好姊妹陳法蓉亦都有喺微博發文祝福姊妹:「Happy Happy Birthday!黃生黃太黃小姐天天快樂️月月無憂️歲歲健康️喜樂平安!」。

陳法蓉:🎂Happy Happy Birthday!黃生黃太黃小姐天天快樂❤️月月無憂❤️歲歲健康❤️喜樂平安🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊@朱茵 ​ -- 陳法蓉

From:微博/陳法蓉

 

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽